Monthly Archives: szeptember 2016

osszeillo-vonalak

TEDD ÖSSZE A KÉT TENYERED: ILLESZKEDIK EGYMÁSHOZ EZ A KÉT VONAL? HA IGEN, AZ VALAMI RENDKÍVÜLIT JELENT!

Tedd össze a két tenyered és figyeld meg, hogy a bal és a jobb szívvonalad milyen “viszonyban van” egymással. Annak is van jelentése, ha egyik magasabban fekszik, mint a másik, de az igazán különleges az, ha pontosan egy vonalban vannak. Elmondjuk, mi mire utal!

A SZÍVVONALAK

A szívvonal az a fő vonal, ami az ujjakhoz legközelebb fut végig a tenyéren. Háromféleképpen kapcsolódhatnak: vagy a bal van felül, vagy a jobb, vagy összeérnek.

v1

1. A BAL KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

Ha a bal kezeden lévő vonal van magasabban, az azt jelenti, hogy nagy harcos vagy. Főleg akkor, ha a szerelemről van szó. Nem félsz kiállni önmagadért – persze csak abban az esetben, ha utána megkapod érte a jutalmadat. Néha elég agresszív tudsz lenni, ha arról kell dönteni, mi a tied és mi a másé. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor simán átgázolsz mindenen és mindenkin, hogy megkapd, ami neked jár. Külsőleg gyönyörű vagy, sokakat megbabonáz a szépséged. Nagyon független személyiségnek ismernek, aki sose lenne képes könyörögni bárkinek bármiért.

2. A JOBB KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

Ha a jobb kezeden lévő vonal van magasabban, akkor öreg lélek vagy. Kifejezetten keresed az idősebbek társaságát, főleg szerelmi kapcsolatok terén kedveled az évtizedes korkülönbségeket, mert kizárólag így tudod elképzelni az életed. Szeretsz eltérni egy kicsit a hagyományostól, szereted, ha nem minden ugyanolyan, mint ahogy mások is csinálják. Nagyon jó szerető és szerelmes vagy, csordultig telt a lelked érzelmekkel és mindig kiállsz azok mellett, akik közel állnak hozzád. Imádsz szabadon élni, és nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad mások.

3. A VONALAK TÖKÉLETESEN PASSZOLNAK EGYMÁSHOZ

Ha a vonalak tökéletesen passzolnak egymáshoz, akkor te vagy az az ember, akinek a legnagyobb és legtisztább szíve van. Olyan kedves és előzékeny a természeted, hogy aki veled beszél, mindig visszanyeri a hitét a világban – abban, hogy létezik még emberi jóság a földön. Nagyon jó érzéked van másokhoz, hamar megérzed, ha segíteni kell, és azt is, hogy miben. Ennek köszönhetően borzasztóan nagy empátia lakozik benned.

Sokan hozzád fordulnak, amikor úgy érzik, támogatásra van szükségük. A párkapcsolatokban mindenedet odaadod a másiknak – ha megfelelő emberre találsz, akkor ezt nagyon fogja értékelni. A hirtelen változásokkal azonban bajban vagy, nem szereted őket, mert nem tudsz rájuk felkészülni. Ha azonban megtanulsz alkalmazkodni, akkor hihetetlen dolgok várnak rád – ilyen jó természete ugyanis keveseknek van…irigykedünk rád!

Forrás: napjaink.org

GERINCSÉRVRE NEM MEGOLDÁS A MŰTÉT! AVAGY HOGY TORNÁZD KI MAGADBÓL A FÁJDALMAT! + VIDEÓ

gerincserv

Sokan úgy gondolják, a műtét megoldhatja a gerincsérv által okozott fájdalmakat. Almásy Csilla gerincterapeuta szerint azonban van másik út. Az MNO stábja szakemberek közreműködésével preventív jellegű gerinctréning-videót készített. – A gerincsérv, hivatalosan porckorongsérv a csigolyákat elválasztó porckorong belső, kocsonyás magjának … read more

Kókuszhabos csiga

kokuszhabos-csiga

Hozzávalók a tésztához: 450 g liszt 250 g vaj 4 tojás sárgája 3 evőkanál cukor 20 g élesztő 4 evőkanál tej 2 evőkanál tejföl csipet só Töltelékhez: 4 tojás fehérje 300 g porcukor 100 g kókuszreszelék Elkészítés: A hideg vajat … read more

Ez az orvos hatalmasat roppant a 4 napos csecsemő gerincén. Nézd meg, miért tette!

baba-kolika

A kólika nem egy konkrét betegség, hanem inkább egy állapot. A pár hónapos csecsemők gyakran szenvednek a kólikának nevezett hasi görcsöktől, amely a puffadástól, a bélgázok termelődésétől alakul ki. Bizony, nem egy egyszerű dolog megszabadulni az első hónapokat megkeserítő kólikától. … read more