joghurtos_csirkecomb_001

Joghurtos fokhagymás csirkecomb

Hozzávalók:

4 darab egész csirkecomb

4 gerezd fokhagyma

3 dl natúr joghurt

5 dkg zsemlemorzsa

só, bors, olaj

 

Elkészítés:

A lebőrözött csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát felaprítjuk, elkeverjük a joghurttal, ezt is megsózzuk. A csirkéket megforgatjuk a joghurtban, de a legjobb, ha hagyjuk állni benne minimum 1 órán keresztül. Megforgatjuk a combokat a morzsában, majd tepsire tesszük őket és kevés olajat csorgatunk rájuk, vagy olajspriccelővel vékonyan, de egyenletesen befújjuk. A sütőt 220 fokra kapcsoljuk, és kb. 50 perc alatt ropogósra sütjük a combokat.

 

Forrás: sulvefove.nlcafe.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.